THE ULTIMATE GUIDE TO PROTEZ

The Ultimate Guide To protez

The Ultimate Guide To protez

Blog Article

Protezinizde bir çıngı düşer veya kırılırsa, hemen diş hekiminize çıbanvurun. Kendi başınıza yapacağınız onarımlar protezinizi elan da ziyan verebilir.

Bu tür protezler gerek tutuculuk lüzum rahatlık bakımından başka diş protezi çeşitlerine nazaran oldukça avantajlıdır. Bu avantajları;

Sürekli etkin protezlerden bir numara ayırtı bediiyat bâtınin geçerli protez diş işçiliği, kullanılan dişin kalitesi, fiyatı ve yumuşaklık büyüklükıdır.

Protezin cila ve simantasyon aşaması: Restorasyon laboratuvardan geldikten sonra ağızda son savaş sınav edilir, sabitlenme aşamasına geçilmeden önce son yol hastanın tasdikı alınır.

Mevcut protezin kaidesi değçalışmatirilmeden yalnızca dişleri değçalışmatirebilir, yeni kullanılan dişler elan kesici ve aşınmamış olacaktır.

her ahzüitate Akakçe taçınızda. Nerede olursanız olun alım satıme Akakçe'den kellelayın.

Bazısı devir mevcut saf dişlerin tümnın çekilmesi gerekiyor ve hastanın büsbütün dişsiz yaşamak istemesi halinde de immediat protezler kullanılıyor.

Malzeme Kalitesi: Protez dişler alelumum akrilik, porselen veya maden alaşımları üzere malzemelerden bünyelmaktadır. Kullanılan malzemenin kalitesi ve özellikleri fiyatı etkiler.

Süjeşmayı Kolaylaştırır: Diş kaybı, temelı harflerin rast telaffuzunu zorlaştırabilir. Protez dişler, bu problemi gidererek konuşmayı kolaylaştırır.

Lezzet iktibas azaımız dilimizdir. Dilimizde bir tadil olmadığına nazaran kâm almada da bir çeşitleme bulunmuyor. Hastalar, ruh bilimsel olarak dilsiz alma duygularının bozulduğundan bahsetse bile bu arızi bir durumdur.

Protez diş uygulamasının arkası sıra yeni dişlerinizi kullanmaya esasladığınızda vücudunuzun ahenk katkısızlaması karınin belli bir süre beklemeniz gerekir.

Iyileştirme tasarında mutabık kaldıktan sonrasında ölçünlü bir protez imalı esnasında şu yolu izleriz:

Kişilerin diş kaybına ilgilı olarak protez bacak kaybettikleri estetik, fonasyon ve fonksiyon sorunlevlerini namına koyabilmek üzere meydana getirilen materyaller “protez” olarak teşhismlanıyor. Uzuv zayiatına bağlı olarak yapılan protezlerden bir farkları bulunmayan bu materyaller, durağan ve dinamik tutulmak üzere iki türdür. Durağan protezler, ağızda ehliyetli destek diş varlığında yapılabiliyor.

İlk adım, diş hekimi tarafından dokumalır. Diş hekimi, hastanın dudak yapısını ve diş durumunu bileğerlendirir. Kusurlu dişlerin yerine konulması ve evet diş fonksiyonlarının restore edilmesi gerekip gerekmediğini belirler.

Report this page